Pana la finalul lunii iulie la Anticaffe New Experience te asteptam cu o noua promotie. Fie ca vii sa te relaxezi, sa citesti, sau sa te joci un joc de societate alaturi de prieteni, platesti o ora si stai doua. Iar cafeaua, fructele, biscuitii si ceaiul sunt din partea casei, asa cum te-ai obisnuit. Dupa expirarea primelor doua ore iti poti reinnoi promotia sau poti plati cate 2 lei pentru fiecare 10 minute intregi (de exemplu, daca stai 2 ore si 17 minute vei plati doar 12 lei).

Si, cu toate ca suntem in luna concediilor, pentru aceia dintre voi care sunt nevoiti sa lucreze in aceasta perioada, va oferim un spatiu generos, internet gratuit, imprimanta si tot ce e nevoie de langa un birou si cafea si ceai la discretie. Plus o promotie care sa te stimuleze sa muncesti: Platesti trei ore si stai noua.

Asa ca, daca ai mult de lucru si ai de gand sa ramai toata ziua la noi, in loc de 50 de lei pe zi, asa cum plateai pana acum -vei plati doar 30 de lei. Chef de lucru sa fie.

Promotia nu se cumuleaza cu alte promotii si nu se aplica in cazul evenimentelor care au tarif diferit. Abonatii beneficiaza de tarifele din abonament. Informatii si rezervari la telefon 0799.66.99.66