Pizza-PloiestiInca de la infiintare, la Anticaffe New Experience ne-am propus sa fim altfel. Pe langa ca la noi se plateste timpul iar cafeaua este din partea casei, ne tratam clientii diferit asa incat unii ne-au devenit chiar prieteni. Oamenii nostri ne sunt mai mult decat colegi, sunt cumva parte din familie iar cu partenerii nostri avem o relatie bazata pe incredere. Furnizorilor le platim facturile pe loc, nu la termen cum se practica in mediul de business. Fata de statul roman am avut o singura zi de intarziere in doi ani si jumatate (si asta din cauze ce nu au tinut de noi).

 

Dupa parteneriatele cu Aprozaresti (care a impus in oras un alt mod de a face business cu legume si fructe) si cu Restaurant Orizont (unde mancarea este la fel ca cea gatita in casa) astazi am incheiat un parteneriat si cu Pizza Shop –cei care fac altfel de pizza –singura pizza artizanala din Ploiesti.

 

Pizza Shop Ploieşti are şi ea o poveste frumoasă. Este ideea născută acum un an, din dorinţa de a face o afacere cu produse de top, a unui ploieştean de 36 de ani, Gabriel Predescu.

 

„Facem singura pizza artizanală din Ploieşti. Folosim doar produse premium, aluatul napoletan este făcut de noi tot manual, întins manual, iar ingredientele care se pun pe pizza sunt şi ele alese cu mare grijă pentru ca produsul final să fie o experienţă de excepţie. Pentru ca o pizza să iasă ca a noastră inclusiv ordinea în care pui ingredientele contează. Apoi mai este şi cuptorul cu şamotă dublă, totul pentru a scoate altceva decât ce există pe piaţă”, explică Gabi.

 

In calitate de client al nostru vei putea in continuare sa comanzi orice doresti si de la ce restaurant doresti. Dar noi iti recomandam Pizza Shop pentru ca inainte sa le fim parteneri le-am fost si clienti. Si ne-a place. Si pentru ca pizza facuta de ei a cucerit trei medalii la Concursul Internaţional de Pizza organizat de Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ. Ramane sa te decizi singur daca iti place dupa ce arunci un ochi pe http://www.pizza-shop.ro/ sau dupa ce o incerci la sediul nostru.