SC6Partenerii noştri de la Helen Doron English au început înscrierile pentru cursurile de engleza pentru copii la Ploieşti

Părinţii înteresaţi de dezvoltarea copiilor lor se pot convinge de utilitatea metodei Helen Doron prin participarea la o lecţie demonstrativă gratuită.

Printre motivele pentru care ar trebui să alegeţi metoda Helen Doron se regăsesc şi cele de mai jos:

1.Ascultarea repetată a limbii engleze printr-o expunere zilnică în mediul familial, împreună cu încurajarea din cadrul orelor îl va duce pe copil la success. Acest lucru îl va motiva să continue și cel mai important, să învețe cu plăcere!!

2.Metoda Helen Doron de predare a limbii engleze ia în considerare stilurile de a învăța individuale ale copiilor și folosește jocuri, mișcare, muzică și multă distracție pentru a crește plăcerea naturală a copilului de a învăța și tendința acestuia de a asimila limbile străine.

3.Helen Doron English este cea mai completă experiență de învățare a englezei ca limbă străină. Nicio altă instituție care predă engleza ca limbă străină nu oferă aceeași calitate, aceleași materiale potrivite vârstei – pentru copii de la 3 luni la 19 ani ca și noi. Deși este indicat ca învățarea limbii engleze să înceapă cât mai devreme pentru a observa progresul de-a lungul orelor de curs, tinerii cursanți ni se pot alătura la orice vârstă și pot beneficia de metoda Helen Doron English.

4.Cusurile Helen Doron English se desfășoară în grupuri mici de 4-6 copii. Această organizare este benefică atât pentru copiii care se bucură de avantajul interacțiunii in grup, spre deosebire de meditațiile private, iar pe de altă parte, grupurile mici permit o atenție mai centrată pe copil și totodată o folosire individuală a limbii engleze mai dese.

5.Profesorii Helen Doron English sunt fără îndoială cel mai puternic motiv pentru a ne alege. Toți profesorii Helen Doron au trecut printr-un program de pregătire riguros, unde au învățat metodologia în detaliu și unde au fost învățați cum să folosească materialele noastre speciale. Aceștia participă de asemenea la seminarii periodice și astfel rămân la curent cu ultimele noutăți pedagogice. Profesorii Helen Doron sunt recunoscuți drept cei mai buni din domeniul predării englezei ca limbă străină.

6.Progresul rapid pe care copilul îl face în învățarea limbii engleze și accentul cu care vorbesc sunt, poate, cele mai importante motive pentru care să alegeți Helen Doron English.

Toate aceste motive se regăsesc în experiența Helen Doron English.

Pentru inscriere sau informatii suplimentare puteti apela 0799668899 sau puteti accesa pagina de facebook Helen Doron English Ploieşti

 

cursuri engleza copii Ploieşti

cursuri copii Ploieşti