La baza companiei Anticaffe New Experience, stau următoarele valori fundamentale: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții si partenerii nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei în continuare, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim. Incepand de vineri 17 iulie 2020 ne vom relua activitatea, in conformitate cu recomandarile impuse de autoritati.

Accesul in locatie va fi permis doar pe baza de rezervare telefonica prealabila (la numarul 0799.66.99.66) cu respectarea prezentului Regulament.

 

În vederea garantării continuității activității in conditii stricte de siguranta, s-au implementat recomandările Ministerului Sănătății pentru gestionarea riscului igienico-sanitar precum și un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire și gestiune a urgenței epidemiologice cu COVID-19.

 

Urmărim în permanență recomandările și instrucțiunile autorităților locale de sănătate, pentru a putea oferi cele mai bune servicii posibile, protejând în același timp siguranța oaspeților și echipei noastre. Prin urmare, am luat urmatoarele masuri:

– am efectuat deratizare, dezinfectie, dezinsectie cu o firma specializata si autorizata in acest sens

– vom proceda la dezinfectarea zilnica si riguroasă a camerelor și băilor cu soluții specifice (in fiecare zi la ora 9:00 si la ora 13:00 precum si dupa plecarea fiecarui client)

– vom proceda la dezinfectarea suprafețelor de lucru și a echipamentelor aferente dupa fiecare client

– am instalat recipienti cu soluții specifice, la dispoziția clientilor;

– am instalat covorașe impregnate cu dezinfectant la intrarea in locatie

– vom folosi măști si mănuși de protecție 

– vom monitoriza zilnic starea de sănătate a tuturor angajaților si clientilor (termoscanare);

 

In plus, pentru organizarea petrecerilor private am luat urmatoarele masuri:
– Accesul in locatie va fi permis pentru maxim 20 de persoane (copii+parinti)
– La intrarea in locatie persoanelor li se vor masura temperatura corporala. Persoanelor cu o temperatura peste 37.3 grade Celsius nu li se va permite accesul in interior.
– La intrarea in locatie, numele clientului si numarul de telefon vor fi notate intr-un registru special, clientul avand obligatia sa le furnizeze
– Clientii vor trebui sa foloseasca dezinfectant la intrarea si la iesirea din locatie
– Fiecare copil va avea un spatiu propriu, delimitat corespunzator
– Jocurile si activitatile au fost regandite in asa fel incat contactul intre copii sa fie evitat
– Pe durata petrecerilor nu vom vinde bauturi alcoolice si/sau racoritoare
– Pe durata petrecerilor locatia va fi exclusiv rezervata pentru acestea si nu vom permite accesul altor persoane din interior
– Participantii la eveniment nu vor muta mesele si nu vor reconfigura dispunerea acestora, respectand solicitarea de a sta maxim 4 la o masa.
– Participantii la eveniment vor respecta masurile din prezentul regulament si semnificatia indicatoarelor si semnalizatoarelor din locatie.

 

Informatii si rezervari la telefon 0728.556.526