Social:

Poti comanda cartea “PRINCIPIILE BANILOR” in trei pasi simpli:

  1. Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si apasa “COMANDA”
  2. Alege modalitatea de livrare
    • Prin SameDay Curier – 48 de lei pretul cartii + 17 lei taxe curier
    • Prin Posta Romana – 48 de lei pretul cartii + 7 lei taxe postale
    • Ridicare personala de la sediul nostru din Ploiesti str Nicolae Titulescu nr 40* –48 de lei pretul cartii
  3. Plateste cu cardul in siguranta prin intermediul platformei Netopia MobilPay. Modalitatea de plata ramburs nu este momentan disponibila deoarece ar fi presupus o taxa suplimentara de inca 6 lei.

*Pe perioada pandemiei de Coronavirus cand locatia noastra este inchisa, comenzile pentru Ploiesti vor fi livrate la adresa indicata in formularul de comanda, fara niciun cost suplimentar.










    Plata se va efectua cu cardul prin intermediul platformei Netopia MobilPay

    DESPRE PRINCIPIILE BANILOR

    “În această carte vei afla cum se întâmplă acest proces de descoperire, vei înțelege mai bine banii și circuitul și cum poți folosi acest instrument, astfel încât să ai o viață financiară din ce în ce mai bună.”

    Daniel Tănase,

    Antreprenor, Autor, Gazda Podcastului Finanțe FM, Public Speaker

    “Ca orice educator financiar, Liviu lansează provocări cu scopul de a-ți stimula gândirea, de a-ți evalua propria realitate, de a conștientiza ce este important pentru tine și de a trece imediat la acțiune, în situația în care simți cumva că poți, vrei și meriți altceva în viața ta.”

    Cătălin Ștefan Iordache

    Executive Coach & Fondatorul Programului de Inteligență Financiară – www.inteligentafinanciara.ro

    „Cartea lui Liviu (…) este un manual complet cu cunoștințe, abilități, strategii și convingeri care să te ajute să câștigi jocul banilor, astfel încât să trăiești o viață abundentă financiar”.

    Florin Păsat,

    Autor ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”, www.atrageabundenta.ro

    “Salut inițiativa lui Liviu de a scrie despre convingerile limitative, despre miturile care circulă în legătură cu banii într-o carte de educație financiară.”

    Roxana Bucur

    Planificator și consultant finaciar independent, fondator www.psihologiabanilor.ro

    CE CONTINE PRINCIPIILE BANILOR

    Cartea de faţă este o colecţie de concepte, principii, metode şi tehnici de aplicat în viaţa reală în vederea îmbunătăţirii situaţiei financiare a fiecăruia dintre noi.

    În primul dintre capitole (Banii sunt doar bani) vom descoperi ce sunt banii, vom analiza concepţiile noastre despre bani şi miturile care s-au construit de-a lungul timpului în jurul acestora. Vom analiza tiparul nostru financiar şi personalitatea pe care o avem din punct de vedere financiar explicând de ce cele mai multe persoane aleg siguranţa în detrimentul libertăţii. Vom descoperi conceptul de inteligenţă financiară şi diferenţa dintre aceasta şi inteligenţa academică. Vom afla cum gândesc oamenii bogaţi şi ce îi diferenţiază de restul oamenilor.

    Capitolul al doilea (Stabileşte-ţi direcţia) va prezenta ciclul vieţii din punct de vedere financiar, ne va îndemna să avem o viziune financiară şi să concepem planuri pe termen lung, mediu şi scurt în ceea ce priveşte finanţele personale.

    Al treilea capitol (Câştigă mai mult) defineşte veniturile şi prezintă modalităţi de creştere a acestora.

    Capitolul patru (Mulţumeşte-te cu mai puţin) prezintă conceptul de economisire şi oferă soluţii concrete pentru a economisi.

    Cheltuieşte cu rost este îndemnul pe care îl vom face în capitolul cinci, după ce vom prezenta tipurile de cheltuieli şi sugestii concrete de reducere a acestora.

    Despre datorii bune şi datorii rele vom vorbi in capitolul şase (Împrumută-te cu cap) când vom oferi şi o metodă pentru a scăpa de datoriile neprofitabile.

    Pentru că foarte multe persoane şi instituţii (inclusiv statul) vor să beneficieze de cât mai mulţi dintre banii noştri, capitolul şapte te va învăţa să păstrezi cât mai mult din ce câştigi. Fără a se dori un tratat de finanţe sau o recenzie a codului fiscal, capitolul va prezenta pe scurt principalele impozite şi căile legale prin care acestea pot fi reduse sau evitate.

    Rolul banilor este să producă alţi bani iar despre acest aspect vom vorbi in capitolul opt (Înmulţeşte-ţi banii) când vom prezenta principalele alternative investiţionale. Nu vom încerca să vindem sau să promovăm nimic ci vom oferi doar informaţiile necesare luării unor decizii.

    Capitolul nouă (Construieşte conducte) va prezenta ideea de „conducte” şi modul în care acestea pot fi implementate în aşa fel încât să asigure un flux continuu de lichidităţi.

    Al zecelea capitol (Ascute securea) se referă la perfecţionarea continuă în domeniul financiar şi ne îndeamnă să învăţăm deprinderile oamenilor bogaţi şi să ne perfecţionăm talentul de a câştiga.

    Ultimul capitol (Împarte şi cu ceilalţi) se referă la etică, altruism şi activităţi filantropice şi te îndeamnă să donezi către ceilalţi o parte din câştigurile tale.

    Tiparit cu sprijinul